Kleinfruit verzorgingspakket

15.50

  • 10 liter biologische moestuingrond
  • 1 kg kleinfruit mest
  • 1x snoeischaar in jute opbergtasje
Categorieën: ,

Pokon BIO moestuingrond

Deze biologische moestuingrond is goed voor alle planten en bomen in jouw tuin of moestuin. Deze grond geeft voeding voor maar liefst 100 dagen. De potgrond draagt het certificaat voor duurzaamheid. Je kunt de grond gebruiken als bodemverbeteraar, voor (moes)tuinaanleg en voor het inplanten van nieuwe fruitplanten.
https://boskoopsefruitbomen.nl/product/pokon-moestuingrond/ 


Pokon BIO kleinfruit mest 

Heb je net besloten om een fruitplant te kopen, dan is de volgende stap: wat heeft mijn fruitplant voor verzorging nodig? In de potgrond van de fruitplant zit voor een aantal maanden meststof verwerkt. Dit werkt uit. Hierna moet u in actie om de plant de juiste voeding mee te geven voor het aanmaken van de vruchten. Dankzij deze kleinfruit voeding worden jouw frambozen-, en aardbeienplanten extra sterk en gezond. De Pokon kleinfruit voeding werkt voor maar liefst 120 dagen.
Bijmesten van je fruitplanten is erg belangrijk. Door het gebruik van deze biologische meststof geef je je fruitplanten een energie boost om vruchten aan te maken en te laten groeien. Vergelijk het maar met een zwangere vrouw, die eet ook 2! Gebruik daarom de juiste voeding. Hierdoor maak je je fruitplanten sterker. Gezonde planten geven heerlijk fruit en hebben meer weerstand tegen ziektes en plagen. Geniet van smaakvol fruit uit eigen tuin met deze 100% natuurlijke meststof.
https://boskoopsefruitbomen.nl/product/pokon-bio-kleinfruitmest-1kg/


Snoeischaar

Handzame snoeischaar met stainless steel blad en anti slip handvat in jute opbergtasje. Perfect voor het snoeien van jouw fruitbomen of fruitplanten.

Extra informatie

Gewicht 1.5 kg
Inhoud

10 liter biologische grond voor de moestuin