Valentijnsdag

Wie verras jij dit jaar voor Valentijn?

 

Kom origineel voor de dag en geef een fruitboom cadeau! 

Origineel cadeau
Blijvend Valentijnscadeau
Groeit met de ontvanger mee
Heerlijk genieten van zelfgekweekte vruchten

Volg onderstaande stappen uiterlijk voor maandag 13 februari 10.00 uur en wij gaan met jouw Valentijnscadeau aan de slag!

Stap 1. Kies een fruitboom

Kies een fruitboom uit ons assortiment:

Fruitboom
Fruitplant
Fruitplanten mix
Startkit

Wil jij voor een schot in de roos gaan? Kies dan voor een appelboom. De symbolische betekenis van de appelboom staat namelijk voor de liefde. 

 

Valentijnsdag origineel valentijnscadeau

Stap 2. Maak een keuze uit onze cadeauproducten

Je hebt een fruitboom uitgekozen om cadeau te geven aan jouw Valentijn. Maak jouw cadeau helemaal af met onze cadeauproducten. Kies bijvoorbeeld voor een jute cadeauverpakking voor om de pot of bestel er een verzorgingspakket bij. Jouw Valentijn heeft zo alles in 1x in huis om aan de slag te gaan!

 

Verzorgingspakketten:

Beschikbaar in diverse varianten 
Volledige verzorging
Kan zowel in een pot als volle grond


Cadeauverpakking:

Beschikbaar in diverse varianten 
Maakt joouw Valentijnscadeau helemaal af
Geschikt voor zowel fruitbomen als fruitplanten

Stap 3. Liefdevolle boodschap

Natuurlijk is jouw Valentijnscadeau niet compleet zonder een liefdevolle persoonlijke boodschap. Zet jouw liefde voor de ontvanger om in woorden en noteer deze in het opmerkingen vak bij het afrekenen. Wij schrijven deze met de hand op de bijgevoegde Valentijnskaart. Zo is jouw Valentijnscadeau helemaal compleet

Stap 4. Kies een gewenste datum en bezorgadres

Verras jouw Valentijn op een gewenste datum door gebruik te maken van onze kalender tijdens het afrekenen. Wil je de fruitboom direct bij jouw Valentijn bezorgd hebben? Ook dat is mogelijk. Zo is het echt een verrassing!

Ophalen
Woon je in de buurt van Boskoop? Ophalen kan natuurlijk ook. Wij vernemen dan graag op welke datum en tijd je jouw Valentijnsbestelling op wilt komen halen.

Bezorgmoment
Maandag 13 februari is de laatste dag om een fruitboom te bestellen voor Valentijn. Jouw Valentijnscadeau wordt dan op dinsdag 14 februari bezorgd (afhankelijk van de drukte bij de verzendmaatschappij). Wil jij er zeker van zijn dat je jouw Valentijnscadeau op tijd in huis hebt? Bestel dan vrijdag 10 februari voor 10.00 uur en verras jouw Valentijn op maandag 14 februari met een prachtige fruitboom!

 

Valentijnscadeau