Dit zijn wij

Boskoopse Fruitbomen is in 2018 ontstaan! We proefde aan het versturen van onze fruitbomen vooral op aanvraag van één grote klant. Door alle enthousiaste reacties smaakte dit naar meer. Zo ontstond de webshop.

Onze fruitbomen zijn uniek van stuk! Ons merk is niet voor niets: 100% fruit. Met de juiste verzorging pluk ook jij een druif van je druivenstruik! Waar wacht je nog op! ;-)

Ben je op zoek naar een goed gewortelde, duurzaam gekweekte fruitplant, die al glimlachend uit de verzenddoos komt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Onze tip!

Wist je dat ons product geschikt is om cadeau te doen?

Verpakking

De boom wordt verzonden in een handige verpakking zodat de boom netjes blijft.

Verzorging

Bij de boom zitten handige tips hoe je de boom moet planten en verzorgen.

Eigen kaartje

Met een handgeschreven kaartje maak je de fruitboom helemaal persoonlijk.

Vers van het veld

Wij kweken onze eigen bomen. Je weet dus zeker dat de fruitboom vers van het veld is.

Over je fruitboom

Maak een keuze uit ons grote assortiment aan fruitbomen, fruitplanten en tuinplanten en ontvang jouw bestelling samen met een handgeschreven kaartje met handige verzorgingstips. Zo weet jij precies wat jouw nieuwe fruitboom nodig heeft.

Al onze fruitbomen en fruitplanten kunnen zowel in de volle grond als in een pot in de tuin, op het balkon of terras. Hierdoor kan echt iedereen genieten van onze heerlijke fruitbomen.

Wil je origineel voor de dag komen met een groen en duurzaam cadeau? Geef dan een fruitboom cadeau. Je kan gebruik maken van de optie om de bestelling direct naar de ontvanger te versturen en indien gewenst een persoonlijke boodschap aan het cadeau toevoegen. Zo krijgt de ontvanger een compleet cadeau thuisbezorgd.

Sfeer proeven

Proef de sfeer van Boskoopse Fruitbomen in dit filmpje en laat je inspireren voor fruitbomen in jouw eigen tuin!

Historie Boskoop

Boskoop, gelegen in hét groene Hart van Nederland, is nationaal en internationaal bekend om zijn boomkwekerijen. Het dorp bestaat uit ongeveer 770 boomkwekerijen die verspreid liggen over een oppervlakte van 1100 hectare. Om ieder perceel ziet u wel een waterweg of sloten die gebruikt worden als drainage. Een typisch Boskoops gezicht.

De bodem onder Boskoop is bijzonder geschikt voor de boomteelt. Eeuwenlang heeft Boskoop zich met name toegelegd op de teelt van fruit en fruitbomen, met name appels en appelbomen.

Daarom zijn wij extra trots op het feit dat onze kwekerij met fruitplanten- en bomen gevestigd is in Boskoop.