Bedankt voor jouw bestelling!

 

Wij gaan met plezier voor je aan de slag. Als eerste gaan we naar de kas om een mooie fruitboom uit te zoeken. Daarna zorgen we voor een veilige en vlotte reis van jouw fruitboom of fruitplant.

In het filmpje hieronder zie je hoe je jouw nieuwste aanwinst het beste kan verzorgen als Post NL de boom
bezorgd heeft.

Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief om altijd op de hoogte te blijven van nieuwe en uitgelichte producten, handige verzorgingstips, winacties en seizoensgebonden informatie. 

Laat een review achter en maak kans op een gratis druivenplant!

Wij zijn enorm benieuwd naar jouw mening over onze service. Door jouw ervaring met ons en toekomstige
klanten te delen, kunnen wij de beste service blijven leveren. Het invullen kost maar 1 minuut!

Iedere maand kiezen wij 1 winnaar uit de nieuwe reviews. Wij nemen persoonlijk contact op met de winnaar. 

Ik heb een mooie perenboom en passie flora Met eten baren vruchten ..jullie service is echt top En goed verpakt... Ze staan nog op balkon en Galerij.. binnenkort hebben we een tuin Waar we ze neer gaan zetten na de winter. En dan zeker bij jullie nog planten en struiken gaan bestellen 👍

Anja Herkhof
Anja Herkhof12-11-2021
Google

Heel snel en stevig en veilig ingepakt werden mijn boompjes/struikjes bij mij thuis afgeleverd. Ze doen het fantastisch! Ik ben blij met de goede service en mijn prachtige aanwinst in de tuin. Hartelijk bedankt voor de topservice!!

Mooie stevige boompjes ! Fantastisch ! Goed verpakt en héél vlotte levering !

Krista Vde
Krista Vde16-06-2022
Google

Wat ze schrijven op de website doen ze in de praktijk. En wat ze doen is goed met kwaliteitsvolle producten tegen prima prijzen die keurig verpakt worden aangeleverd zoals ik ook nu weer mocht beleven met de druif (Solaris) op stam

Gerard Bol
Gerard Bol08-07-2022
Google

Voor vaderdag het vaderdag pakket gekocht. Bestaande uit een boskoops biertje en 2 hopplanten. Vader was erg verrast met dit originele kado en de planten doen het geweldig!!!

Peter de Boer
Peter de Boer14-07-2022
Google

Boompje kwam uit doos met bladvlekkenziekte. Gelijk een foto gemaakt en klacht verstuurd. Probleem gelijk opgelost en krijg een nieuw boompje. Dat noem ik klantvriendelijk!

Marion den Boer
Marion den Boer16-08-2022
Google

Planten waren goed verpakt voor transport, Hele goede service van Boskoop, het zijn gezonde Guave planten, in 2 weken tijd zijn ze 10 tot 15 cm gegroeid. Dit was de tweede keer dat ik plantjes bij Boskoop heb besteld. Ben heel blij met mijn plantjes.

Sharda Persad
Sharda Persad30-08-2022
Google

Super service! Had mn bestelling de volgende dag al binnen! Zijn inmiddels een maand verder en de bomen staan er super bij. Groet Juriaan

Juriaan Tholenaar
Juriaan Tholenaar03-09-2022
Google

Super verpakt, mooie kwaliteit en snel geleverd.

John Struik
John Struik01-10-2022
Google

Hele mooie mandarijnen boom ontvangen. De service was ook top. Zo werd de boom bij mij binnen een dag thuis bezorgd door een van de medewerksters, omdat ze toevallig zag dat ze bij mij in de buurt woont.

Wat een geweldige service! De fruitboom die ik had besteld ontving ik snel en in goede conditie. Duidelijke plantas wijzingen en een lief kaartje erbij. Top!

Margrietha
Margrietha13-05-2023
Google

Onlangs een pruimenboom gekocht, bestelling en levering verliepen probleemloos. Het boompje in goede staat ontvangen, deze was met liefde ingepakt:) Goede info bij het boompje. Nu wachten op heerlijke pruimen....

Sjaan Schut
Sjaan Schut09-11-2022
Google

Een paar weken geleden een paar fruitplanten mixen gekocht en helemaal blij met de aanschaf. De struiken slaan goed aan en lopen allemaal uit. Ook een aanrader om cadeau te geven.

Corien Heddes
Corien Heddes08-03-2023
Google

Steef Koek
Steef Koek20-03-2023
Google

Heb twee fruitplanten besteld vijg en een peer. De vijg bleek dood te zijn. Ik heb meteen gebeld netjes te woord gestaan door Inge. Heb een email met fotos gestuurd. Inge is er meteen achteraan gegaan en heeft mij ook na het bespreken met eigenaar meteen terug gebeld. heb een nieuw vijg gekregen. Heb meteen een iets grotere besteld en een granaatappel. Heb ze snel weer ontvangen. Goed verpakt. Netjes geregeld en afgehandeld! Goede service. Dank je wel!

Ik heb al heel veel planten van jullie en ben over alles tevreden, de verpakking, verzending en kwaliteit. Al mijn planten zijn al weer uitgelopen en ik hoop op weer een heerlijk gezonde opbrengst.

Op tijd geleverd, goed verpakt en mooie plannen. Extra leuk was de handgeschreven kaart bij de perzik. De planten zijn goed aangeslagen, blij met de aankoop

draakje c
draakje c03-04-2023
Google

Mooi gezonde planten, perfect geleverd.

Dirk Berckmans
Dirk Berckmans03-04-2023
Google

Mooi kwaliteit, netjes en snel geleverd.

Joke Aaten
Joke Aaten12-04-2023
Google

Super druivenplant is goed aangeslagen.

Arno
Arno18-04-2023
Google

Pokon BIO Kleinfruit mest, 1kg

Dineke Houtman
Dineke Houtman03-05-2023
Google

Uitmuntende kwaliteit en goed email contact. Een vraag wordt daar ook voorgelegd aan een van de hoveniers. Jullie zijn toppers, ik ben hartstikke blij dat ik jullie gevonden heb!!!😃🙏

A v wel
A v wel23-02-2023
Google

Prachtige producten en super service. Ik heb twee jaar terug iemand een Smoothie mix cadeau gedaan en deze doen het geweldig. Zelf heb ik afgelopen maand een Perzikboompje gehaald en hij staat nu vol in de prachtige bloesem. Zeer vriendelijke mensen, willen al je vragen beantwoorden, niets is te veel. De passie straalt er vanaf! aanrader

Joaline Brouwer
Joaline Brouwer23-04-2022
Google

Twee prachtige passiflora edulis. Ze doen het super en schieten nu gelijk in de groei, hopelijk komt er een bloemetje aan dit jaar en fruit. De service was prima en duidelijk inderdaad met liefde verpakt. Super bedankt Ik ben er heel erg blij mee.

Sven Hopstaken
Sven Hopstaken13-05-2022
Google

Luc Poelaert
Luc Poelaert08-04-2022
Google

Het persoonlijke tintje aan het Druivenmix pakket heeft ons zeer verbaasd De planten zagen er ook geweldig uit en alles was bijzonder goed verpakt. De planten hebben mooi plekje gekregen en zijn volgens jullie instructies geplant. Volgend voorjaar zullen wij ongetwijfeld de mooie resultaten zien.

Piet Imbos
Piet Imbos24-11-2021
Google

Hele goede service Goede fruitbomen Voor een goede prijs!

Tijn Steenwijk
Tijn Steenwijk02-04-2021
Google

Goede kwaliteit fruitbomen de vruchten waren lekker en het is goedkoop. Top service

Om onze tuin meer groen te maken hebben we de clematis en rood fruitplanten besteld bij Boskoopse Fruitbomen. De planten waren super beschermend verpakt en ze groeien ook erg goed. We hopen snel de vruchten te kunnen plukken van de bomen!

Manon R
Manon R13-04-2021
Google

Na een grote tuinrenovatie flink wat beplanting besteld bij #Boskoopse fruitbomen. Wat een vlotte levering! En wat een kwaliteit! Clematis, passiebloem en blauwe bes. Echt een aanrader!

Elma Huizinga
Elma Huizinga15-04-2021
Google

De klimplanten staan in de grond, net als de krentenbomen en de blauwe bessen. Vlot geleverd en van mooie kwaliteit. Ik kijk erg uit naar de explosie van bloemen en fruit die dat gaat opleveren. Eindelijk een mooie levendige tuin!

Bastiaan
Bastiaan16-04-2021
Google

Ik heb het smoothy pakket gekocht, alle planten mooi aangekomen, de kiwi had het echter moeilijk, er was een takje afgebroken maar de stam was nog in tact dus in een mooie grote pot gezet, net als de andere 3. Helaas ging de kiwi steeds verder achteruit. Via de mail contact opgenomen om tips te krijgen wat ik nog kon doen om deze te redden. Dit bleek niet meer mogelijk. Hij heeft waarschijnlijk een klap van de kou gehad. Ik kreeg keurig aangeboden of ik een nieuwe kiwi wilde, tegen vergoeding van de verzendkosten. Dit alles was supersnel geregeld en nu staan alle 4 de planten er keurig bij! Zodra ik meer plekken heb bestel ik zeker weer bij de boskoopse fruitbomen!

Linda Mulder
Linda Mulder16-04-2021
Google

Mooie bomen die goed verpakt worden geleverd. Zelfs inclusief handgeschreven en persoonlijk kaartje waarin ze mij veel plezier wenste met mijn nieuwe abrikozenboom. Helemaal top!

Bob Oort
Bob Oort04-05-2021
Google

Wij hebben een prachtige clematis gekocht. Een krachtige plant, die al in het eerste seizoen flink uitgegroeid is. We zijn er blij mee.

Alies Buis-Koop
Alies Buis-Koop18-11-2021
Google

Hello, ik heb twee kersen boom voor op de balkon en zo te zien gaat het heel 👍 Ziet er goed uit. Nu afwachten maar.

Rene de Jong
Rene de Jong10-04-2022
Google

Snelle levering en mooie planten. Blij mee! En nu maar wachten op de oogst volgend jaar 😃

Nathalie Hijman
Nathalie Hijman01-12-2021
Google

Opnieuw verbaasde het ons, hoe Boskoopse Fruitbomen het voor elkaar krijgt, om de bestelde planten zo netjes te versturen. De conditie van de twee bestelde bessenstruiken was beter dan bij menig tuincentrum. Mijn complimenten voor de altijd snelle service en de kwaliteit die jullie leveren!

Ans Bruinsma
Ans Bruinsma24-05-2023
Google

Prachtige druiven struik gekocht......keurig verpakt en verzonden. Hij heeft het buiten gewoon goed gedaan. Zeer tevreden.

Goeie bomen.

Gerard Hemel
Gerard Hemel07-12-2021
Google

Vandaag mijn bestelling binnengekregen, wat zien de planten er prachtig uit en wat een knoppen in de clematis 😍. Ik kan niet wachten op de bloemenzee die dit gaat opleveren deze zomer 😃

Ilse Koetsier
Ilse Koetsier07-04-2021
Google

Super snelle levering (zelf op 3 dagen voor Kerstavond) en erg goed/ zorgvuldig verpakt. De tijd moet nog uitwijzen of de aangekochte druivenplanten ook werkelijk vruchten zullen werpen, maar ik heb er het volste vertrouwen in.

Brecht D'Haeyer
Brecht D'Haeyer12-01-2022
Google

In het voorjaar 2021 drie 80 cm hoge Vitis Vinifera "Venus"aangeschaft bij Boskoopse Fruitbomen. Deze kwamen uiterst zorgvuldig verpakt aan zonder beschadigingen, iets wat toch makkelijk zou kunnen met die lange dunne planten. Bij het uitpakken kon ik al zien dat het enten op de onderstam zeer zorgvuldig was gebeurd en de planten zagen er goed gezond uit. Ik had al eerder een bericht willen schrijven, door omstandigheden is dat niet gebeurd. Ik wil laten weten dat ik uitermate tevreden ben over mijn drie stuks Vitis Vinifera "Venus"! Los van het feit dat ik de behandeling zo goed mogelijk doe, is het een dankbare groeier, wat af te leiden is uit de bijgevoegde foto. Hier zijn de planten nog niet eens in maximale wasdom en amper een half jaar oud! Er kwamen zelfs al wat trosjes aan, die heb ik verwijderd, evenals de okseldiefjes, om de wortels de maximale kans te geven Nu zijn de stokken uiteraard kaal. Nog een week of twee dan zal ik ze wat terugsnoeien voordat de sapstroom op gang komt! Ben heel benieuwd naar de smaak van de druif. Ik houd u op de hoogte! Vriendelijke groeten en blijf vooral gezond! Berend

Berend Klompsma
Berend Klompsma13-01-2022
Google

Ik denk dat ze goed aangeslagen zijn. De planten zaten goed verpakt en zagen er goed uit. Ben erg blij met m'n aankoop.

Mooi product. Goed verzorgd afgeleverd. Uitstekende plant instructies. Minpunt Er zaten nog geen druiven aan!😉😉

Ada van Goor
Ada van Goor19-03-2022
Google

Ben zeer tevreden over de service en snelle reactie's op mijn mailtjes en de goede antwoorden Maar ook het versturen van mijn perenboom was top!! Zal zeker dit bedrijf aanbevelen bij anderen. Maar mocht ik zelf nog fruitplanten of bomen willen dan doe ik ze zeker weer hier b

Nancy Adamse
Nancy Adamse23-03-2022
Google

Goede service, op tijd geleverd, mooie druivenplanten, groeien goed

Jan Beks
Jan Beks03-12-2021
Google

Uitstekend verpakte boompjes die we cadeau hebben gedaan aan een goed vriend voor zijn tuin. Of ze zijn aangeslagen weten we nog niet, maar de afhandeling was keurig en volgens afspraak.

Bomen waren wellicht wel goed? Maar ondanks alle goede zorg zijn ze ded winter niet doorgekomen. Jammer van de aankoop dus…

Trudi Biebow
Trudi Biebow22-11-2021
Google

Slechte kwaliteit en kunnen een kruisbes (met doornen) niet onderscheiden van een aalbes, waardoor ik met een peuter en kleuter, 2 kruisbessen met joekels van doornen krijg, niet bepaald veilig. Daarnaast mag ik ze volgens hun voorwaarden ook nog eens niet retourneren, terwijl zei een fout maken en mij een behoorlijk hoog bedrag voor AALBESSEN laten betalen! misdadig!

Ingrid de Bont
Ingrid de Bont11-08-2022
Google

boompje was na vier maanden al dood

Wij pakken jouw bestelling met liefde in. Veel plezier ermee!
Tot ziens bij Boskoopse Fruitbomen