Fruitstruiken

In ons assortiment vindt u een diversiteit aan fruitstruiken. Frambozenstruik, bramenstruik, druivenstruik, bessenstruik en nog veel meer. Bekijk de fruitstruiken en geef hem cadeau aan familie, vrienden, of gewoon u zelf!

MEER LEZEN OVER DE HISTORIE VAN DE FRUITBOMEN EN BOSKOOP?

Cadeau tips

Een fruitstruik is erg leuk om cadeau te doen bij bijvoorbeeld een geboorte, een verjaardag of een trouwdag. Iedere fruitstruik heeft zo zijn eigen betekenis. Wij leggen graag uit welke betekenissen dit zijn.

De framboos staat symbool voor een nieuw begin, een nieuwe kans. Wanneer familie of vrienden verhuisd zijn is een framboos erg passend om te geven. U gunt de nieuwe bewoner alle goeds in zijn of haar nieuwe omgeving. 

 

Misschien een iets minder leuke gelegenheid, maar net zo mooi. Wellicht nog iets mooier. Een vijgenboom staat voor kracht, troost en bescherming. Eigenlijk alles wat je wilt geven aan iemand die het nodig heeft. 

De druif staat symboliek voor vriendschap. Een vriendschap die al tientallen jaren bestaat, of een vriendschap die net ontstaan is, het maakt niet uit. Het gaat er om dat een druif een vriendschap bevestigd. Het vertrouwen, het geluk, en geborgenheid wat tussen mensen bestaat.

bekijk ook onze fruitstruiken!

bekijk ook onze fruitstruiken!