Vriend van Boskoopse Fruitbomen: De moestuin van Loes

Een moestuin in je achtertuin, dat klinkt als een droom. Kan dat eigenlijk wel? Want, waar begin je precies? En hoeveel tijd kost het iedere dag? Wat moet je er voor aanschaffen? Bij het uitwerken van je ideeën ontstaan er allerlei argumenten om het niet te doen.

Loes is het grote voorbeeld dat het wel kan! Zij maakte van haar achtertuin een droomtuin. Namelijk ‘De Loestuin’, een moestuin midden in haar achtertuin. De interesse van Loes is vrij breed, van groente en fruitplanten tot mooie bloemen. En dat allemaal op ruim 100+m2. 

Het begon met een schets op papier. Ze schreef al haar wensen op, maakte een moestuinplan en ging aan de slag. En dat alles moest vooral niet lastig en ingewikkeld zijn. Iedereen kan moestuinieren en iedereen kan groene vingers kweken. Wie weet steekt ze jou ook wel aan met de moestuinkriebels!

Naast groente staan er ook tal van fruitplanten in haar moestuin. Boskoopse Fruitbomen en Loes zijn een fijne vriendschap aangegaan. Wij leren van Loes haar ervaringen in de moestuin en Loes toetst de kunde van onze fruitplanten in de praktijk. Zo zal je Loes dus wel vaker voorbij zien komen op onze website en socials.